Behandlinger


Thai massage


Thai massage er en terapeutisk behandling af spændinger og smerter. Thai massage er et gammelt kropsterapeutisk håndværk som kan heale, helbrede og styrke. Thai Massage er en interaktiv manipulation af kroppen, ved hjælp af "passive" strækøvelser samt trykpåvirkning af kroppens energi linier. Disse bevægelser hjælper med til at: Justere knogle struktur, øge fleksibilitet, løsne spændinger, stimulere indre organer, bringe kroppens energier i balance.


Oliemassage


Skøn velvære og afslappethed... Oliemassage er en kropsmassage, der hovedsageligt anvender tryk (akupressur), og olie påføres for at gøre det muligt at massere kroppens muskler i dybden. Hos os kombineres oliemassage med fod og let thai massage, og du får en afslappende og beroligende behandling.
En oliekropsmassage får dig til at føle dig frisk, rørig og fyldt af energi og er samtidig med til at vedligeholde kroppens sundhed og muskulatur.


Fodmassage


En himmelsk behandling for trætte fødder... Fodmassage er en af de allermest afslappende behandlinger, man kan få. Det ultimative studie i fodmassage kaldes reflekssologi.
Fod refleksologi er "tryk terapi" og indebærer at kendte reaktionspunkter (refleks punkter) i foden som tilføres en præcis mængde af tryk i en bestemt periode. Fod refleksologi er baseret på den antagelse, at vore nervezoner eller reflekspunkter bevæger sig fra det nederste af vore fødder til det øverste af vort hoved og møder alle vore vitale organer på vejen.


Manicure


En manicure er en skønhedsbehandling for dine hænder og negle.
Vi anvender en række værktøjer, cremer, olier, voks og massage teknikker til at rense og forme dine negle, pleje dine neglebånd, og generelt forbedre udseendet og fornemmelsen af dine hænder.
En manicure forbedrer tekstur og sundhed for både negle og hud, samt efterlader et perfekt indtryk af negle og hænder.

Urtebold massage


Vi tilbyder urtebold massage eller på thai Luk Pra Kob.en 400 år gammel massageteknik som også kaldes Thailands gamle visdom.
Det har været brugt til at behandle mange forskellige lidelser. Thai urte bold indeholder op til 22 forskellige 100% naturlige urter, som fastholdes i et blødt stykke bomuld. Urte bolden opvarmes før massage med damo, til ca. 100 grader.
Olierne og de behagelige dufte fra urterne frigives herved under massagen. Med urtebold massage oplever du en ny verden med en skønhedsoase for sundhed, afslappelse og wellness.
Urtebold massage virker afstressende, lindrer ømhed og smerter i musklerne, nedsætter muskelspændinger, heler og plejer huden, øger blodtilførsel til huden, og giver huden et sundere udseende.


Ansigtsmassage


Ligesom enhver anden form for massage lindrer ansigtsmassage spændinger og genopretter energi til dit ansigt og din krop ved at øge blodcirkulationen.
Ansigtsmassage er en fantastisk måde at opnå en sund glød på. Regelmæssig ansigtsmassage vil stramme og løfte ansigtets muskler, og give huden et mere ungdommeligt udseende. Det er ikke så mærkeligt, at ansigtsmassage bliver kaldt antiaging behandling!


Pedicure


God fodpleje behandler og forebygger hudproblemer som indgroede tånegle og relaterede infektioner.
En pedicure kan hjælpe dig til en bedre kropsholdning ved, at du kan gå mere komfortabelt. Pedicure virker også afslappende.

Behandlinger Priser


Thai massage
30 min Pris 200KR.
60 min pris 300KR.
Oliemassage
30 min Pris 200KR.
60 min pris 300KR.
Fodmassage
30 min Pris 200KR.
60 min pris 300KR.
Urtebold massage
60 min Pris 400KR.
90 min pris 550KR.
Ansigtsmassage
30 min Pris 200KR.
60 min pris 300KR.
Pedicure/Manicure/Forming af negle
Pris 195KR.
Børnemassage under 13år
30 min Pris 150KR.
60 min pris 300KR.